Graag ontvangt boer Henk gasten
op de boerderij om hun te laten zien en proeven hoe meer
dan 100 bijzondere groenten op een natuurlijke manier
geteeld worden in de open lucht. In de Peel is het
mogelijk om 365 dagen per jaar (h)eerlijk te eten van
groenten van dichtbij. Dat is goed voor ons klimaat en
zorgt voor een lage CO2 foodprint. En sinds kort is ook
de peelrandbreuk zichtbaar gemaakt met de ondergrondse
waterval van wel 3,5 meter. Diverse groepen (families,
bedrijven, vrienden,verenigingen) boeken op afgesproken
tijden een arrangement bij Bijzonder Brabants.
Regelmatig ontvangt boer Henk de vraag of het ook
mogelijk is om de onvergetelijke groentetuin te
ontdekken, als individu. Op een vijftal zomerse
maandagavonden is dat mogelijk. Een korte
inleiding over moestuinieren met iets te drinken en
een Petit Boertje en daarna een rondleiding door de
groentetuin met uitleg van boer Henk. De eerst volgend
maandagavond is 17 juni aanvang 1900 uur. Het is fijn
als geïnteresseerden vooraf reserveren www.bijzonderbrabants.nl.
Maximaal 25 gasten per avond, zodat er de
mogelijkheid is om met elkaar in gesprek te
gaan.
|
|