Geroosterde aardperen met rozemarijn
Ingrediënten
750 gram verse aardperen
2 Noord Hollandse rode uien
2 takjes rozemarijn
1 bol knofloop
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
Bereidingsstappen
- Leg de aardperen een half uurtje in lauwwarm water en borstel deze schoon;
- Verwarm de oven voor op 200 graden;
- Snijd de aardperen in dunne plakjes;
- Schil de rode uien en snijd in parten;
- Maak de tenen knoflook los en schil deze;
- Doe de blaadjes van de takjes rozemarijn;
- Doe op de bakplaat bakpapier;
- Verdeel aardpeer schijfjes over de bakplaat;
- Leg de tenen knoflook tussen de aardperen;
- Bestrooi met de rozemarijn;
- Leg de uien ertussen;
- Besprenkel met de olijfolie;
- Strooi er een beetje zout over;
- In het midden van de oven in 45 minuten gaar laten worden